Måns Zelmerlöw bjuder på vårskrik

Reklam

Fredag 3 mars är det premiär för Måns Zelmerlöws första konserthusturné i Piteå. Som support har Måns bjudit med artisten Alex Runo som tillsammans med Måns kommer att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför en sittande publik under mars och april. Måns gör även en avstickare till London för en unik spelning på Powerhaus den 7 mars.

”… de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” – Måns Zelmerlöw

Efter att ha turnerat i nästan tjugo år som basist, gitarrist och körsångare med några av Sveriges största artister, däribland Måns själv debuterade Alex Runo som soloartist under 2022. Genom åren har han även jobbat som låtskrivare och producent till många framgångsrika artister. Alex Runo åker med som support till Måns under hela turnén.

Måns är ständigt aktuell och inledde 2023 med att leda Idrottsgalan i SVT, och just nu sker inspelningarna av årets Masked Singer för TV4. Under hösten 2022 medverkade Måns i TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkade några av Sveriges största artister. Några av låtarna var “Faller”, en tolkning av Molly Hammars “Tell Her”, ”Hatar Dig” av Daniela Rathana och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” som för närvarande klättrar på svenska radiolistan. I december turnerade Måns och Carola tillsammans med deras unika julkonsert “A Grand X-mas”, som visades på TV4 under julen. Inför julturnén släppte de tillsammans den nya jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

Måns och bandet befinner sig just nu i studion och nya singeln släpps första veckan i april, Måns första egna poplåt på svenska.

Måns Zelmerlöw vårturné 2023

3/3 Piteå, Acusticum
4/3 Umeå, Folkets Hus
7/3 London, Powerhaus (UK)
9/3 Göteborg, Stora teatern
10/3 Göteborg, Stora teatern
15/3 Borås, Åhaga
16/3 Halmstad Teater
17/3 Värnamo, Gummifabriken
18/3 Jönköping, Spira
19/3 Norrköping, Flygeln
22/3 Karlskrona, Konserthusteatern
23/3 Kristianstad, Kulturkvarteret
24/3 Malmö, Slagthuset
12/4 Örebro, Conventum
13/4 Nyköping, Culturum
14/4 Bollnäs, Kulturhuset
15/4 Falun, Magasinet
16/4 Gävle, Gävle Konserthus
18/4 Stockholm, Cirkus
20/4 Vara konserthus
21/4 Trollhättan, Folkets Hus
22/4 Karlstad, Karlstad CCC
23/4 Helsingborg, SEA U