Levara – ”Ever Enough”

Reklam

Trummisen Josh Devine berättar: Ever Enough var den första låt vi började spela in och avslutade i studion. Den blev en symbol för hur plattan kom att utvecklas och låta och vad vi ville åstadkomma.”

Sångaren Jules Galli fortsätter: ”Att älska någon är inte alltid förknippat med romantik och skönhet. Det kan var stökigt och smärtsamt komplicerat. Ever Enough är en vädjan om förståelse över vad som saknas, vad som behöver fixas för att man ska må bra igen. Är det någonsin tillräckligt för dig? Min favoritdel av låten är när kören svarar i refrängen och den ska bli så kul att spela live med publiken som svarar ”is it ever enough?”. Förhoppningsvis inom en snar framtid.” Gitarristen Trev Lukather fortsätter: ”Låten skrevs när stämningen i bandet var lite spänd. Sånt är oundvikligt i ett band men kanske särskilt då du skriver låtar för ett debutalbum. Jag anser att spänningar ibland kan vara bra för kreativiteten. Den här låten bara rann ur oss och blev en slags pånyttfödelse. Den är en av mina favoritlåtar och jag är väldigt nöjd med gitarrsolot.”

Trev Lukather, Jules Galli och Josh Devine strålade samman i Los Angeles som ju en av världens centrum för musikalisk kreativitet. Sångaren Galli hade flyttat dit från Frankrike medan trummisen Devine kom från Storbritannien efter succen som trummis med One Direction. De fann en gemensam vision tillsammans med gitarristen Trev Lukater. Ibland tror de tre medlemmarna att det var universum som förde dem samman.