Lars Classon – ”Kan det inte bara vara enkelt”

Reklam

Att kombinera humor med ett viktigt ämne som psykisk hälsa är en uppgift som Lars Classon brinner för. ”Kan det inte bara vara enkelt” vill både roa och skapa tankar hos sin publik. Turnépremiär blir det den 26:e februari och totalt besöker turnén 15 orter runt om i landet.

Lars har gått igenom och återhämtat sig från en mångårig depression och han vet hur svårt det kan vara att ta sig därifrån. Med nya föreläsnings föreställningen vill Lars öppna upp för samtalet i alla rum med hjälp av humorn. ”Kan det inte bara vara enkelt” är en humorföreläsning i två akter. Lars bjuder på sig själv och sina egna tillkortakommande varvat med olika karaktärer för att illustrera situationerna blandat med allvar och humor.

– Vill man ha en rolig en kväll fungerar detta utmärkt och vill man få med sig lite tankar hem så går det lika bra. Det är ingen föreläsning om hur dåligt jag mådde eller fakta om psykisk hälsa. Detta är snarare en föreställning där jag delar med mig av tänkvärda sätt om hur man kan bemöta och ta sig vidare i sin vardag tillsammans med sin psykiska hälsa. Med hjälp av humorn har jag knep för att jag ska fungera i vardagen och samtidigt belysa den utbredda psykiska ohälsan i samhället, jag vill att vi ska prata om detta, på rätt nivå, tänkvärt blandat med humor och allvar något som alla har nytta av. Säger Lars Classon.

Turnéplan ”Kan det inte bara vara enkelt” våren 2022!

26/2 Kalvsviks Bygdegård

15/3 Falkenberg

17/3 Dalstorps bygdegård

19/3 Torestorps bygdegård

24/3 Laholm

24/3 Hörby, Metropol

25/3 Tingsryd, Tingsryd resort

7/4 Hästolmens Bygdegård

21/4 Bälaryds Bygdegård

23/4 Fegens Bygdegård

24/4 Sätila Bygdegård

28/4 Falkenberg

5/5 Halmstad

11/5 Hörvik Krokås bygdegård

12/5 Kristianstad, teatern.

14/5 Jät, Folkets hus

15/5 Hyssna Bygdegård