Krister Classons Beatles ut på turné

Reklam

16 orter, 25 konserter och 7 extrakonserter! Krister Classons Beatles sista stora produktion drar storpublik runt om i mellersta Sverige. Hyllningskonserterna är en tolkning av Krister och hans husgudar ”The Beatles”. Nypremiär blir det den 10 september i Östra Frölunda och flertalet extrakonserter är insatta i både Ullared, Varberg, Kungsäter, Falkenberg och Osby (Se turnéplan nedan).

– 57 år senare knyter jag äntligen ihop säcken, detta blir en fantastisk drömfinal i mitt artistliv och att få göra detta tillsammans med mina fans är helt fantastiskt! säger Krister Classon.

Krister Classon har en fantastisk karriär som artist, skådespelare, regissör, manusförfattare och musiker. Han säger själv att han inget har att ångra och är tacksam för allt och för alla sina framgångar. Som final är det nu dags för en drömkonsert tillsammans med ”Krister Classons Beatles”.

-Som 8-åring såg jag ”The Beatles” för första gången i farmor och farfars TV. De knockade mig totalt. Sen den dagen har jag drömt om att få hylla mina idoler. Säger Krister Classon

Våren 2021 samlade Krister sitt band i studion och spelade in hyllningsalbumet ”Krister Classons Beatles” i väntan på turnén och inför The Beatles 60-årsjubileum på skiva. Albumet släpptes exklusivt både på Vinyl och på CD varav två av låtarna digitalt (Spotify m.fl.) ”Please Please Me” och ”A Hard Day´s Night”!

”Krister Classsons Beatles” konsertturné hösten 2021 bjuder in till en kväll fylld med anekdoter, rykten, fakta och Kristers högst personliga syn med 28 väl valda låtar från kultbandet ”The Beatles”. På scen samlas Krister Classon (Bas), Hans Schakonat (Sång/Gitarr) Benjamin Önnhed (Sång/Gitarr), Jens Classon (Sång/Trummor), Johan Ljuslin (Keybord) till en oförglömlig kväll med musiken i centrum när den är som bäst!

All you need is love…

Turnéplan: ”Krister Classons Beatles” hösten 2021:

10 september Östra Frölunda – Slutsålt

11 september Karlshamn – Slutsålt

20 september Borås – Slutsålt

21 september Borås – Slutsålt

22 september Borås – Slutsålt

24 september Ullared – Slutsålt

25 september Ullared – Slutsålt

26 september Ullared Eventhallen Extrainsatt!

1 oktober Mossebo

2 oktober Dalstorp – Slutsålt

3 oktober Hyssna

8 oktober Fjärås

9 oktober Varberg Arena Varberg Extrainsatt!

15 oktober Kungsäter Bygdegård Extrainsatt!

16 oktober Markaryd

17 oktober Hällesåkersgården

20 oktoberSmåland Stenar – Slutsålt

22 oktober Falkenberg Stadsteatern – Slutsålt

23 oktober Falkenberg Stadsteatern – Slutsålt

24 oktober Falkenberg Stadsteatern

29 oktober Falkenberg Stadsteatern Extrainsatt!

30 oktober Falkenberg Stadsteatern Extrainsatt!

31 oktober Falkenberg Stadsteatern Extrainsatt!

7 november Vessigebro – Slutsålt

13 november Osby Extrainsatt!

(Med reservation för eventuella ändringar)