Krister Classon Band – ”Please, Please Me”

Reklam

Inför The Beatles 60-årsjubileum på skiva har Krister Classon, den ena halvan av revyduon Stefan och Krister, samlat sitt band i studion och spelat in ett hyllningsalbum ”Krister Classons Beatles” med release den 15 april Ett första smakprov är singeln ”Please, Please Me” och släpps den 13 aprilEn hyllning och tolkning av Krister Classon Band och deras husgudar ”The Beatles”!

Med anledning av rådande pandemi fick Krister Classon med band ställa in över 30 utsålda konserter med ”Krister Classon tolkar The Beatles” runt om i landet. I väntan på att turnén ska återupptas har Krister Classon band spelat in 14 av sina absoluta favoritlåtar.

– Som åttaåring såg jag ”The Beatles” för första gången i TV. De knockade mig totalt. Sen den dagen har jag drömt om att få hylla mina idoler. Nu knyter jag ihop säcken och det blir en fantastisk final i mitt artistliv! Både på skiva och snart på turné igen, säger Krister Classon.
Krister Classon Band består av: Hans Schakonat (Sång/Gitarr), Benjamin Önnhed (Sång/Gitarr), Jens Classon (Sång/Trummor), Johan Ljuslin (Keybord) Krister Classon (Bas).

Krister Classon har en fantastisk karriär som artist, skådespelare, regissör, manusförfattare och musiker. Han säger själv att han inget har att ångra och är tacksam för allt och för alla sina framgångar. Som final blir det nu både ett hyllningsalbum och snarast möjligt drömkonserter tillsammans med ”Krister Classons Beatles”. En hyllning och tolkning av Krister och hans husgudar ”The Beatles”!

All you need is love….