Julia Viktoria sjunger om när kärleken går sönder (Things We Never Had)

Reklam

Under 2 års tid satt Julia Viktoria stora delar av tiden i studion och skapade nytt material, samtidigt som hon kämpade med en svår och tung tid i sitt privatliv. Ur den mörka och svåra tiden växte nya låtar fram som hon förmedlar med sin mogna och krispiga röst. Sorgen, ilskan och förvåningen över löften som försvann, känns knivskarpt i framförandet av ”Things We Never Had”.
Låtarna som Julia Viktoria jobbat med de senaste 2 åren växte fram efter ett svårt känslomässigt uppbrott. Julia Viktoria beskriver med egna ord vad ”Things We Never Had” handlar om:
”Things We Never Had” är en berättelse om vad som hände mig. Det är min sanning, så som jag upplevde den.
Den berättar om när kärleken försvinner och det inte längre är vad det en gång var. Den beskriver den där första känslan som drabbar en vid ett break-up. När jag insåg att alla drömmarna och förhoppningarna som jag hade, aldrig kommer att bli av.”
Låtarna Julia Viktoria släpper i år har hon skapat tillsammans med producenten Johannes Willinder.
”I Don’t Wanna Be Forgotten”, som släpptes den 20 mars, togs emot bra på den skandinaviska marknaden och på Spotifys New Music Friday’s listor.
Just nu skriver Julia Viktoria flitigt på ny musik till sig själv och även till andra internationella DJ’s såsom den danska DJ-duon Boye & Sigvardt och även DJ:n LNY TNZ.