Julia Viktoria – ”Can’t Stop”

Reklam

Julia Viktorias röst förmedlar den smärtsamma hjälplöshet man kan känna när man frågar sig om man håller på att bli övergiven, en berörande igenkännlighet som många av oss kan relatera till.

Julia Viktoria Beskriver låten så här:

Can’t Stop är låten jag skrev när jag insåg att jag förändrats som människa av mitt förhållande. Jag insåg plötsligt att jag gjorde allt för att behaga och ändrade om mig själv så mycket att jag tänjde på mina gränser. Min magkänsla sa till mig att jag var på väg att bli övergiven men jag vägrade att ge upp. Djupt inom mig själv visste jag att det bästa var att ta mig ur detta, men det var så svårt och det gick inte eftersom jag brydde mig så mycket om den andra personen. ”

Låtarna I Don’t Wanna Be ForgottenThings We Never Had och Can’t Stop skrev Julia Viktoria under en period när hon gick igenom en kris och behövde skriva av sig sina upplevelser och känslor. Efter det blev låtarna liggande ett tag och hon visste inte vad hon skulle göra med dem. Till slut tog hon ändå upp dem igen och bearbetade dem med sin producent Johannes Willinder, till vad de är idag.

– ”Jag är verkligen glad att jag tog upp dem och fortsatte jobba på dem även om det allt som allt tog över 2 år att få klart projektet. Det betyder mycket att få sätta ord på sina upplevelser och att kunna göra dem till låtar är ännu mer fantastiskt”, säger den nu 19-åriga artisten.