Joe & The Anchor – ”Wait On Me”

Reklam

Med en distinkt image och en modern produktion levererar Joe & The Anchor vibrerande gitarrdriven pop med starka melodier och ett eget sound.

Det är en hoppfull låt som uppmanar till att hålla ut och att våga ta tiden att läka nånting som gått sönder. Den handlar om att man i svåra tider ska försöka se ljuset för att få motivationen att ta sig igenom till andra sidan; ett budskap som är extra relevant i en tid som denna.

JATA om singeln: ”Wait On Me handlar i grunden om tålamod, att vägen till någonting vackert kan vara fullt av hinder. Det kan gälla en komplicerad kärleksrelation, en borttappad vänskap eller ett sår inom sig själv som tar tid att läka – nånting som gått sönder som måste bygga upp det igen, bit för bit. Och det måste få ta tid.”

”Wait On Me” är den fjärde singeln som släpps från bandets kommande EP ”Blue”. Det känslosamma som skiner igenom i singeln speglas som en röd tråd genom hela den kommande EPn.
Bandet beskriver ”Blue” som deras sätt att dela med sig av sina känslor som en enda sammanhängande berättelse, presenterad med olika scenarios hopbundna av ett och samma tema; att våga lyssna till sig själv och låta ens känslor komma till ytan.
EPn släpps under våren 2021.