Jens Hultén – ”Sista Matchen”

Reklam

Jens Hultén på turné i höst med en egen historia och soloföreställningen ”Sista Matchen”. Turnépremiär blir det den 19 oktober. Turnén gästar 8 städer runtom i landet från Ystad i söder till Gävle i norr under hösten 2022. (Se turnéplan nedan).

I höst tar Jens Hultén soloföreställningen ”Sista Matchen” på turné runt om i landet med premiär den 19 oktober och det stora intresset efter bijetterna är stort. Extraföreställning är insatt den 20 oktober på Scala teatern i Stockholm. Jens Hultén har genom åren medverkat i några av de största Hollywoodfilmerna (”Mission Impossible”, ”Skyfall”, ”Alpha” och i svenska succéfilmer som ”Hundraåringen” m.m. och blivit rikskänd som Seth Rydell i filmerna om ”Johan Falk”). I höst beger han sig ut på turné med en egen historia och sin första soloföreställning ”Sista Matchen” skriven av Benny Haag och Jens Hultén i regi av Rickard Günther. Turnépremiär blir det den 19 oktober på Scalateatern i Stockholm. Turnén gästar 8 större städer runtom i landet och sträcker sig fram till den 6 november 2022.

-Jag är så tacksam för att nu få möjligheten att berätta en historia som jag tror kommer att vara allmängiltig. Det är en ytterst personlig föreställning som tar upp frågor och funderingar kring utanförskap, föräldraskap, rädslor, tillhörighet, missbruk, tankar om livet och döden. Tunga ämnen kan tyckas men det är skrivet med humor och perspektiv. Säger Jens Hultén.

Soloföreställningen ”Sista Matchen” utspelar sig i ett omklädningsrum där en man är redo för att gå sin sista match. Är det i kampsport? Är det mot missbruket? Är det mot döden? Är det mot sina demoner? Pjäsen tar upp alla dessa frågor som går från den enskilda människans missbruk till hela mänsklighetens missbruk.

En svidande betraktelse över mänskligheten med en svart humor där vi även får en inblick i det ofta påhittade utanförskapet med offerkoftan som verktyg. Vi vill ju alla bli älskade till vilket pris som helst, eller?

Turnéplan: Jens Hultén ”Sista Matchen” 2022:

19 okt Stockholm, Scala teatern

20 okt Stockholm, Scala teatern – EXTRAFÖRESTÄLLNING INSATT!

21 okt Växjö, Växjö teater

22 okt Ystad, Ystad teater

27 okt Gävle, Gävle teater

28 okt Eskilstuna, Teater

29 okt Nyköping, Teatern

30 okt Karlstad, Scala teatern

3 nov Göteborg, Lisebergsteatern

6 nov Örebro, Hjalmarbergman teatern