Isak Danielsons fjärde album, ’King of a Tragedy’, får två låtar till

Reklam

Isak Danielsons fjärde album, ’King of a Tragedy’, släpptes i april i år. Nu kompletteras det elva spår långa albumet med ytterligare två låtar – finstämda ”Better Days” och en liveversion av ”Naturally”.

Under våren har Isak mött sin publik i flera länder när har gjort spelningar i Paris, London, Berlin, Oslo och Stockholm. Första singeln från albumet, storslagna ”Good Things Come To Those Who Wait” har legat på Sveriges Radio P4:s spellista i fyra månader och vi har sett honom framföra den i TV.

Nu läggs alltså ytterligare två spår till albumet. Isak berättar om det första, ”Better Days”, som är skriven och producerad tillsammans med Martin Stilling (Léon, Veronica Maggio, Winona Oak m fl):

”’Better Days’ skrev jag när albumet egentligen var klart, men den kändes som det perfekta avslutet på historien och skivan. Det var en väldigt terapeutisk låt att skriva, om att gå vidare och släppa taget om någon som inte är bra för en – något jag tror många kan relatera till. Jag hoppas den kan hjälpa någon lika mycket som den hjälpte mig.”

På ”King Of a Tragedy Deluxe Version” hittar vi också en liveversion av ”Naturally”, inspelad under en spelning i London i april.

Här kan man se Isak Danielson live i sommar:

17 juni – West Pride, Göteborg
18 juni – Kulturfest, Kungsbacka
2 juli – Hermans Lada, Dalum
19 juli – Kackelstugan, Borgholm
1 aug – Lotta på Liseberg (TV)
26 aug – Eksjö, Eksjö Stadsfest