Indochine – ”Singles Collection (1981-2001)”

Reklam

INDOCHINES nya album ”Singles Collection (1981-2001)” släpps idag, med helt ommixade och -mastrade versioner av bl a den stora hiten Kao-Bang. Här finns också den hyllade nya versionen av ”3SEX” som de gör tillsammans med Christine And The Queens. De framförde den helt nyligen tillsammans på NRJ Music Awards och gör det igen den 12 december, i franska livemusik-programmet Taratata. Programmet är en 40-årsspecial där bandet framför hela nio låtar live.

INDOCHINE har aldrig slutat röra sig framåt. De har producerat tretton studioalbum och 15 miljoner sålda album. En mängd liveuppträdanden och specialprojekt. De har gett utsålda konserter i Peru, Skandinavien, Vietnam, Kanada, Europa i ett ständigt pågående kretslopp: nytt album, turné, hits…. På så vis har de ständigt förnyat sin publik, och samlar nu tre generationer fans över hela världen.

INDOCHINE har investerat mycket tid och tanke på att göra sitt 40-årsjubileum nästa år till ett fyrverkeri av evenemang. Det hela inleddes redan i augusti med ”Singles Collection (2001-2021)” som innehöll nya hitsingeln ”Nos Célébrations” och som nått platinastatus i Frankrike, med mer än 118.000 sålda album.

Denna första samling följs alltså idag av ”Singles Collection (1981-2001)” . Här hittar vi bl a singeln Kao-Bang som blev en stor hit även i Sverige. Volym 2 innehåller också nya hiten ”3SEX” med Christine and the Queens.

Båda albumen är remixade och remastrade av Mike Guzauski, med visuals av Erwin Olaf.