Glimra – ”Fåglar i Färg”

Reklam

Nu släpper den gotländska gruppen Glimra den nya singeln Fåglar i Färg. Låten är ett skriven av Peter LeMarc och Tomas Andersson Wij. För produktionen står Patrik Olsson.

Fåglar i Färg är skriven av två av Sveriges mest älskade och etablerade låtskrivare och artister, som skriver tillsammans för första gången.
-”Låten kan betyda något unikt för var och en som lyssnar. Kanske en hälsning till någon vi saknar här om att det blir bra till slut. Allt kommer att ordna sig.” säger Annelie Roswall

Låten Fåglar i Färg passar gruppen Glimra perfekt. Det är en snyggt arrangerad låt som doftar amerikana på gotländska tillsammans med briljant pedal steel.

-”Det kändes helt rätt för oss första gången vi fick höra den och vi är så tacksamma att vi får spela in låten.” säger Annika Fehling

Glimra består av Annelie Roswall och Bittis Jakobsson med en bakgrund från den välkända gruppen Ainbusk Singers, och Annika Fehling med sina 14 album i bagaget och omfattande turnéer runt om i världen. 2013 släpptes gruppens sitt första album Glimra (Rootsy/Warner) som mottogs i media med en varm famn. De har sedan dess turnerat flitigt runt om i Sverige.

Turné 2021

7 juli Vingården Östergarn – Katthammarsvik
18 juli Sommarscenen – Växjö
21 juli Sommarkväll i När – När
31 juli Eskilstuna Stadsfest – Eskilstuna
15 augusti Bellö Kyrka – Bellö