”För musiken” som har skapats i ett unikt samarbete till förmån för stiftelsen Ebbas Änglar.

Reklam

Idag släpps singeln ”För musiken” som har skapats i ett unikt samarbete med Lill Lindfors, Janne Schaffer, Anna Sahlene, Dogge Doggelito, Josefin Glenmark, Ida Wiklund, Linda Rapp, Jonas Öijvall, Maja Söderström, Johanna Berg, Stefan Clarin, Jonas Gideon, Therese Wikström, Staffan Atling, Johannes Lönnå, Manne Sandström, Thomas Johansson och Livat Artistskola tillsammans med 1,6 & 2,6 miljonerklubben till förmån för stiftelsen Ebbas Ängla

”För musiken” är skriven av Linda Rapp tillsammans med Lill Lindfors, Staffan Atling och Jonas Öijvall.

”Att producera och spela in För Musiken har varit att överösas av engagemang och kärlek från alla inblandade artister som har bjudit in varandra, kommit med förslag, rest långväga för att ta sig till inspelningar, gjort det där lilla extra i och utanför studion till förmån för Ebbas Änglar. Ett stort fång rosor till Janne Schaffer för det overkligt stora musikaliska hjärtat och det drivet han haft i projektet. Tack till Lill Lindfors som lagt ner stor omsorg och personlig prägel i de ord hon sjunger och som tack vare Alexandra Charles är en del av vår musikaliska familj,” säger initiativtagarna Linda Rapp och Staffan Atling.

Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar – till minne av Ebba Åkerlund som omkom på Drottninggatan den 7 april 2017 – verkar till förmån för barn i Sverige som saknar ekonomiska förutsättningar att utveckla sin talang och sina ambitioner inom främst kultur och idrott. I år mer än någonsin behöver barn och ungdomar uppmuntran och förutsättningar att kunna utvecklas som trygga individer, efter ett års pandemi med begränsningar i kontaktytor mot mentorer och likasinnade.

Ikväll livesänds även en stödkonsert för Ebbas Änglar HÄR