Ensamheten har släppt nya singeln ”Saker jag ångrar”

Reklam

Sedan starten 2017 har Ensamheten släppt musik i ett rasande tempo och under våren släpps fyra singlar varav den första, ”Saker jag ångrar” just kommit ut. Material till en ny platta finns färdigt men nu skiftar bandet fokus och siktar på att ge sig ut och möta publiken live under sommaren och hösten.
– Att få spela in och ge ut musik är fantastiskt kul men den magi som uppstår i det personliga mötet mellan musiken, bandet och publiken är svårslagen, säger Stefan Langendorf, sångare och låtskrivare i bandet.
– Vi har ett gäng spelningar nu under våren och sommaren men vill ha fler! Självklart vill vi spela våra låtar live och låta det nya materialet komma ut och ”växa till sig” ett tag innan vi går in i studio igen, fortsätter han.
Singeln ”Saker jag ångrar” släpptes den 28/2 och är en låt som handlar om att se sitt barn växa upp. Det kanske låter lite märkligt med tanke på titeln. Men låtens budskap blir nog tydligare efter den inledande textraden.
– Den handlar om glädjen i att se hur en liten människa formas till en egen person och samtidigt den vemodiga insikten om den värld som hen ska växa upp i. Om kontrasterna i att den ena stunden dela allt och äga tiden tillsammans för att i nästa stund leva helt olika liv. Om att stå stadigt på jorden när det behövs. Och om ovillkorlig kärlek, säger Stefan.