Casanovas – ”Varje gång du ber mig”/”Du får mig att må bra”

Reklam

Idag släpper Casanovas, som är ett av Sveriges största och flitigast turnerande dansband,  efterlängtad ny musik i form av dubbelsingeln ”Varje gång du ber mig”/”Du får mig att må bra”. Två låtar som verkligen visar på bandets musikaliska bredd; ”Varje gång du ber mig” som är den perfekta bugglåten och ”Du får mig att må bra”, som är lugnare med en poppigare ljudbild.

”Det är fantastiskt kul att starta vårt musikår med hela två låtar! Vi är mycket stolta över resultatet och hoppas att våra lyssnare kommer tycka om dem lika mycket som vi gör,” säger Henrik Sethsson och fortsätter ”Sedan är det ju alldeles extra roligt att vi äntligen får åka ut och spela för våra fans igen och redan ikväll firar vi singelreleasen med att spela på ett av våra favoritställen, Fyris i Uppsala. Det ser vi verkligen fram emot!”

Den fina produktionen står bandets sångare, Henrik Sethsson, för och inspelningarna ger oss också en premiär för Casanovas nya sättning som utökats till fem personer. Idag består bandet av Henrik Sethson (sång), Stefan Ryding (bas) och Anders Lindberg tillsammans med nytillkomna medlemmarna Victor ”Harry” Lindberg (gitarr) och Simon Bondesson (trummor)

Äntligen får vi också gå ut och dansa och njuta av deras musik igen och vi kan se fram emot mer härlig musik från Casanovas under 2022!