Brooke Eden – ”Got No Choice”

Reklam

Countrystjärnan Brooke Eden släpper ”Got No Choice”, en personlig, varm och inbjudande låt som visar att hon inte har något annat val än att vara ärlig med sin kärlek och vem hon är!

”I fell in love with someone when I least expected it and had to learn to follow my heart and not listen to what anyone else had to say,” berättar Brooke Eden. ”I wrote this song about not being able to choose who you love, even if it doesn’t ’fit on paper.’ This is an anthem for anyone who has had to stand up for their love or just wants to shout it from the rooftops!”

Brooke Edens vill med den nya singeln, som hon har skrivit tillsammans med Jesse Frasure och Cary Barlowe, och den kommande videon beskriva den lycka som kommer genom att leva och älska med integritet. Vårens tre låtsläpp bildar en sorts trilogi; de markerar slutet på fyra års paus och är en manifestation över den tid hon har gett sig själv för att bli trygg i den hon är och vem hon älskar. Hon har samarbetat med regissören Ford Fairchild på varje video och Brooke Eden har haft möjlighet att inkludera sin flickvän, sin hemstad och till och med baren där hon började sin bana som sångerska vilket har gett tittaren en glimt in i hennes värld.

Med sin härliga röst och sin musik har hon gett sina lyssnare en möjlighet att följa varje steg på hennes resa från hennes genombrott från 2017; ”Act Like You Don’t”  till den plats hon är på idag. Under de senaste fyra åren har hon funnit kärlek och acceptans, vilket har inspirerat hennes musik både ljud- och textmässigt. Med den nya musiken, som sjuder av självförtroende, är Brooke redo att riva murar och våga sticka ut!. ”No Shade” som var årets första singel är visserligen en göra slut-låt men kanske ännu mer historien om en kvinna som hittar sig själv igen efter att i flera år varit på en plats som hämmade den hon verkligen var och den person hon ville vara. Den andra releasen ”Sunroof” ger oss känslan av den första riktigt varma dagen på året. Den har en smittsam melodi och retrokänsla som inspirerats lika mycket av Supremes som av Nashvilles countrystilar.