Bella Winth har släppt singeln ”Offerkofta” – en catchy pop-dänga

Reklam
BELLA WINTH är en stigande stjärna på den svenska pop-himlen och sticker ut ur mängden med sin skånska dialekt. Förra sommarens singel ”Fucking jävla underbar” har blivit en viral succé och har i flera Månader legat på Spotify Viral Top 50. Spotify har även uppmärksammat henne genom att ge henne omslagsbilden och hög prio på deras populära playlists. Bella är på väg att bli Sveriges nästa stora pop-sensation!
Nya singeln ”Offerkofta”är en catchy pop-dänga som är skriven tillsammans med Emma-Lee Andersson och John-Emil Johansson. Här får vi höra Bellas röstteknik över en talkative, berättande text som handlar om problematik och besvikelser i ett förhållande.
BELLA WINTH är född och uppvuxen i Kristianstad i Skåne, idag bosatt i Stockholm, går Isabella Winroth under artistnamnet BELLA WINTH,
Med musikstudier i bagaget från Kristianstads Musikklasser, Stage4You i Torsås och Tech Music School i London. Efter att ha gjort musik på engelska sedan 2018 släpper hon nu singel efter singel på svenska sedan starten av 2021.
Bella är en live-artist ut i fingerspetsarna och tillsammans med sitt band levererar hon en show man sent ska glömma – under 2022 har hon turneerat flitigt runt om i Sverige. Nu kommer hennes nya singel ”Offerkofta”och under våren 2023 kommer hennes efterlängtade debut-EP.
Bella skriver låtar som speglar hennes tillvaro, dom handlar om psykisk ohälsa, ett krossat hjärta, tacksamheten för livet och mycket mer än så. Att följa Bellas resa är en känslomässig bergochdalbana med höga berg och djupa dalar, och framförallt inspirerar hon andra med mod att vara sig själva.