Anna Ternheim – ”A Space For Lost Time” (extended version)

Reklam

På Record Store Day, lördagen den 12/6, kommer Anna Ternheims sjunde studioalbum ”A Space For Lost Time” som en extended version i en begränsad upplaga på vinyl. Skivan innehåller flera olika samarbeten och akustiska versioner av låtarna.

”Jag har alltid älskat att spela solokonserter och det har jag gjort sedan släppet av mitt debutalbum, det är just genom dem som de akustiska versionerna har fötts. Den här releasen är också inspirerad av fantastiska samarbeten med personer som har tagit låtarna till platser jag inte hade kommit till på egen hand”, säger Anna Ternheim.

I september 2019 spelade Anna tillsammans med Kaizer Quartett i Elbphilharmonie i Hamburg och nu har de lagt ett vackert stråkarrangemang på ”Remember This” och ”When Your Were Mine”.

Lambert, den maskerade pianisten från den neoklassiska musikvärlden har bidragit med vackra versioner av ”Everytime We Fall”, ”This Is The One” och ”Lost Times”, dessa versioner har också släppts digitalt tidigare i år.

Den isländska konstnären Helgi Jonsson kom med en atmosfärisk version av ”Walk Your Own Way”, vilket passar Annas melankoliska värld perfekt.

I sommar ger sig Anna även ut på en efterlängtad turné. ”Närvaro” är ett ord som förknippas med hennes konserter och sommaren 2021 möter hon publiken helt själv. Det blir 20 magiska kvällar på bland annat Gotland, Öland och Orust med en avslutande konsert på vackra Mosebacketerrassen i Stockholm.

Turnéplan:
1/7 Uppsala, Parksnäckan
2/7 Löderup, Solhällan
6/7 Visby, Breda Blick
8/7 Burgsvik, Grå Gåsen
9/7 Huskvarna, Folkets Park
13/7 Borgholm, Kackelstugan
14/7 Tvååker, Strömma Farmlodge
15/7 Dalarö, Smådalarö Gård
16/7 Alvesta, Tyrolen
31/7 Dalum, Hermans Lada
6/8 Östersund, Parksommar
7/8 Glanshammar, Humlehagen
13/8 Västerås Officersmäss
14/8 Mariestad, Lilla Björkö
19/8 Orust, Slussen Pensionat
20/8 Orust, Slussen Pensionat
21/8 Orust, Slussen Pensionat
24/8 Kungsbacka, Tjolöholms Slott
28/8 Karlstad, Nöjesfabriken
29/8 Stockholm, Mosebacketerrassen

Med reservation för ändringar