Anders Lundin med en låt om längtan, ensamhet och avstånd

Reklam

Expedition Robinson, Eurovision Song Contest, Allsång på Skansen, Allt För Sverige – listan kan göras hur lång som helst. Anders Lundin har hunnit med en hel del under sin karriär. De flesta av oss är vana att se och höra honom som programledare i radio och tv, men inte lika många är bekanta med artisten Anders Lundin. I år blir det dock ändring på det. I januari kom fullängdaren ”Här är jag nu”, en personlig skiva med eftertänksamma texter.
I dag släpps singeln ”Så önskar jag det ska vara du (Radio edit)”. En låt som handlar om längtan, ensamhet och avstånd som skiljer oss åt. Anders skrev låten innan pandemin drabbade världen, men texten är mer aktuell än någonsin – en sång om väntan och längtan efter att få ses igen.
Under vintern och våren 2020 har Anders spelat sina alster live i föreställningen ”Expedition Livet”, bland annat på Mosebacke i Stockholm. Han har även medverkat i tv-program som ”Efter Fem”, ”Go’kväll” och ”Bingolotto”. Och i sommar blir det mer av Anders Lundin i rutan. I egenskap av artist.