Nu släpps Live In Colors första album One World

Reklam

Nu kommer albumet som Live In Colors lyssnarskara väntat på. På One World samsas tio sköna låtar. Två av dem har vi tidigare fått som singlar, The World Is Calling och Birds. Den senare är sen tidigare en favorit, men nu får den kämpa mot låten Let Me. Hela plattan andas positivitet och känns så där ungdomligt oförstörd. Det enda negativa jag kan säga om denna produktion är att jag saknar att jag inte kan få den på vinyl, för det är den värd.

Vi ställde några frågor till bandets sångare Jesper Lindberg.

Foto: Viktor Sjöberg

Vilken är din/era favoritlåt(ar) på albumet?

Oj den är svår… alla låtar betyder väldigt mycket för oss, även om vi i bandet har olika kopplingar till dom. Vi är väldigt stolta över att ha dom alla på albumet. Men ’The World Is Calling”, ”Today”, ”Birds” och ”Run Red Lights” är några som vi alla har haft väldigt sköna moments till.

Har ni spikat datum för er releasefest och var kommer den i så fall hållas?

Vi kommer att ha vår releasefest den 2 mars på Akademien i Jönköping, som är Jönköping University’s studentklubb. Vi har spelat en del på insparkar och olika event de senaste åren hos dom och det är alltid härligt att få spela för studenter och framförallt de i Jönköping. Så att få arrangera releasen just här, för vänner, familj och andra som stöttat oss på vägen, på en plats som betytt så mycket under en lång tid känns fantastiskt kul.

Kanske lite tidigt att fråga, men har ni börjat med nya låtar?

Det har vi faktiskt gjort. Vi fick nyligen i uppdrag att skriva den officiella låten för Universitets-EM i rodd som går i Jönköping senare i år. Låten är inspelad och klar och kommer att lanseras inom kort.