Claes Malmberg och Niklas Holtne – ”Pianoflyttarna”

Reklam

Claes Malmberg och Niklas Holtne har slagit sina pannor och pennor ihop och skrivit en ny krogrevy ”Pianoflyttarna”. Premiär blir det den 16 oktober på ”Restaurang krog & Vin” i Karlshamn med 50 föreställningar och spelas hela hösten 2020!

Det blir ett unikt sceniskt möte, där två nyfunna vänner bjuder upp varandra till en virvlande dans som blir till en färgstark cocktail av filosofiska snedsteg, en drös av nyskrivna sånger, nykläckta tankar och total galenskap. Men mattan dras undan när man minst anar det, då det bjuds på försvunna barndomsminnen och en stor portion av personliga hemligheter. Allt detta tillsammans med pianisten Christian Lindquist.

– Det ska bli underbart att få komma igång och spela igen. Vi skulle ha spelat revy ihop på Tjolöholms slott i sommar, men precis som alla andra sommarteatrar fick den skjutas till sommaren 2021. Då sprang vi på denna idé ur omständigheterna att ta fram ett mindre anpassat format, och plötsligt var skrivandet i fullgång av en helt ny tvåmansrevy. Det blir en personlig och mysig tvåmansrevy med alla ingredienser som vi två har gemensamt – komiken, musiken och allvaret. Säger Niklas Holtne och Claes Malmberg.