Varma å smarta innersulor

Reklam

Digitsoles Warm Series V4 är den nya generationen av interaktiva värmesulor. Med en app i din smartphone styr du trådlöst önskad värme grad för grad, från 20 till 45 grader Celsius, samtidigt som värmesulan samlar in exakt information om antal steg, avståndet du har gått och din kaloriförbrukning. Förbättringar från föregående version är en smartare, förbättrad termostatfunktion, den senaste generationen av spårningsteknik, större område med värmeslingor för bättre värmespridning och ett nytt, förbättrat batteri för längre hållbarhet. All dataöverföring sker via Bluetooth och appen finns tillgänglig för Android och iOS.

”Digitsoles Warm Series passar alla som vill slippa frysa om fötterna; de som arbetar utomhus i kallare klimat, de som behöver hjälp med blodcirkulationen och välbefinnandet eller de som utövar uteaktiviteter som till exempel skoteråkning, fiske, jakt, ridning, mc-åkning eller skidåkning,” berättar Anna Rahm, VD på Moxter AB som representerar Digitsole i Norden. ”Fötternas komforttemperatur ligger mellan 30 och 35 grader Celsius så syftet med Digitsoles värmesulor är inte att hetta upp fötterna, utan att bibehålla kroppstemperaturen i fötterna och aldrig nå stadiet där man börjar frysa. Med Digitsole får du en ännu bättre upplevelse utomhus!”

Tydliga fördelar med Warm Series V4

En smart termostat reglerar automatiskt temperaturen inuti skorna genom att anpassa sulans temperatur till sin miljö. Om användaren byter miljö från utomhus till inomhus regleras automatiskt värmen i sulan så att mindre batterieffekt används.
Lätta att använda och passar de flesta skor, särskilt där originalsulan är urtagbar. Det är också dubbelstorlekar som går att klippa till anpassad storlek genom att följa kantspåren på bottenytan av sulan. (Klipp inte innanför linjerna då det finns det risk för att skada elektroniken i sulan och därmed göra garantin ogiltig.)
Trådlös styrning av värmen via din smartphone och ett nytt, förbättrat batteri som är integrerat i sulan.
Den inbyggda accelerationsmätaren räknar det exakta antalet steg och förvandlar därmed sulan till en tillförlitlig stegräknare. Du kan spåra dina steg, logga avståndet du gått och mäta kaloriförbränning.
Bekvämlighet: När Warm Series utvecklades var komfort en prioritet. Värmesulan har därför funktioner som en Flex-zon på sulans främre del som optimerar den naturliga fotrörelsen, fotvalvsstöd samt X-torsion system och sidoväggar för förbättrad sidostabilitet.