Suburban Son – ”From Your Heart To Mine”

Reklam

Suburban Son är musikern och sångaren Jonas Lidholms soloprojekt och idag släpper han sin debutsingel ”From Your Heart To Mine” – en låt med tydliga rötter i singer/songwriter-genren och med inslag av groove-orienterad soulmusik.

”Jag älskar låtar som berättar en historia, en röd tråd från början till slut. Något som känns bekant, men förhoppningsvis inte klyschigt.” säger Jonas.

Suburban Sons musik är en mix av av alternativ country, pop och folk med en skandinavisk twist. ”From Your Heart To Mine” har han skrivit tillsammans med Karin Thyr.

”Låten skrev jag på ett hotellrum i Karlshamn under en turné för några år sedan. Texten satt inte riktigt då men lite senare när jag och Karin Thyr började fila på den så gick det undan. Den handlar om att glida ifrån varandra i en kärleksrelation. Det är en långsam nästan omärkligt rörelse under lång tid, till att man plötsligt inte riktigt känner varandra längre.” berättar Jonas.

Jonas har en lång och mycket framgångsrik karriär som trummis och har spelat med flera av Sveriges största artister. Under åren så har all tid gått åt till turnéer och konserter och det har inte funnits mycket utrymme att fokusera på egen musik. Men behovet att skapa eget material växte och nu har de låtar han skrivit och som tidigare hamnat i byrålådan spelats in. Äntligen är det dags för release! Håll också ögonen öppna för fler släpp under 2022.