Sara Zacharias – ”I min dröm”

Reklam

Sara Zacharias är tillbaka med vackra ”I min dröm” – det andra släppet från den kommande EP:n som är planerad till våren 2021. Ännu en gång, och som så ofta med hennes musik, så har Sara och producenten David Lindgren Zacharias skapat en varm, organisk ljudbild!

”’I min dröm’ är en sång om dom speciella människorna i ens liv, dom som verkligen har gjort avtryck. Dom som man alltid bär med sig.” säger Sara.

Singeln är skriven av David Lindgren Zacharias tillsammans med Olle Nyman och Jens Hult.

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgivet material av sin pappa, Ted Gärdestad, på albumet ”Mot solen” och hennes version av ”Himlen är oskyldigt blå” blev en långkörare på Svensktoppen med hela 39 veckor på listan. Trots att Sara inte planerat att fortsätta som artist blev det så ändå. ”Lever man ihop med en musikproducent är det svårt att inte dras in i den glädje som skapas genom musiken”, säger Sara och 2017 kom duetten ”En sång till dig” tillsammans med Tomas Andersson Wij som 2019 blev en del av det andra albumet ”Hjärtslag”.

”Musik har alltid varit en enormt stor del av mitt liv. Redan som sexåring köpte jag kassetter med The Beatles, Simon & Garfunkel, Tracy Chapman med flera och de har format min musiksmak: låtar som är melodiska, lite melankoliska och berör. Som person har jag bara blivit gladare för varje år, men melankoliska låtar som jag känner igen mig i berör mig oftast mer”, berättar Sara.