Ryan Adams – ”Do Not Disturb”

Reklam

Ryan Adams fans över hela världen gläds då deras uppmaningar till honom att ge ut hans efterlängtade album Big Colors nu hörsammats.

Sociala media har översvämmats av fans som under en lång tid längtat efter att få höra Big Colors som är den andra i en trilogi från den Grammy-nominerade artisten Ryan Adams.

Big Colors ges ut digitalt den 11 juni 2021 och Do Not Disturb, huvudspåret från det kommande albumet finns tillgängligt fr o m idag. Fans kan även förbeställa CDn och LPn i röd vinyl som innehåller en bonussingel med två bonusspår.

Ryan Adams berättar: ”Big Colors skapades som ett soundtrack från 80-talet för en film som aldrig existerat. Wednesdays var en studie i förfall och moralism, Big Colors är menad att kännas som en dagdröm. New York, där plattan skrevs, får alltid min kreativitet att dra iväg dit jag aldrig förväntat mig och den här plattan kom till mig mer än att jag kom till den.”

Hyllad som en av rockens mest begåvade låtskrivare har Adams nominerats för en Grammy sju gånger och har producerat artister som Willie Nelson, Jesse Malin och Jenny Lewis, Han har även samarbetat med Weezer, Fall Out Boy, America m fl.

Big Colors skrevs och spelades in in New York och Los Angeles av Ryan Adams, Beatriz Artola och Don Was.