Quinn Sullivan – ”All Around The World”

Reklam

 Med utgivningen av sin nya singel och video för All Around The World, skriver 21-årige sångaren, låtskrivaren och gitarristen Quinn Sullivan ett nytt kapitel i en redan imponerande karriär. Han har turnerat jorden runt och samarbetat med några av rockens stora legendarer. Efter att ha blivit en enormt skicklig gitarrist har han senaste tiden koncentrerat sig på text och musik där han låter sin begåvning utvecklas och blomma ut i andra riktningar än tidigare. Det är ett nytt kliv för den ambitiösa musikern som ständigt blickar framåt och där han nu utvecklats till en klassisk singer/songwriter medan gitarren fortfarande har en framträdande roll.

 Matured and owning his words…Sullivan returns more as a singer-songwriter than just a prodigal guitarist,”  sa American Songwriter, vid en exklusiv  förhandslyssning. “Sullivan has refocused his craft to songwriting.”

”Jag vill vara trogen mina rötter men ändå gå vidare,” säger Sullivan. “De artister som inspirerar mig är alltid sugna på att göra något annorlunda. De upprepar sig aldrig. De bara växer och blir mer unika och det är vad jag vill med mitt artisteri.”