NORR – ”Tusen bitar”

Reklam

Under artistnamnet NORR släpper Sebastian Rydgren, 18-årig artist och låtskrivare från Stockholm, idag singeln ”Tusen Bitar”. Låten är producerad av Beatgeek (bl a Lady Gaga, Pitbull, Jason Derulo, Darin) och i kombination med NORRs emotionella röst serveras vi här en lovande popdebut!

”’Tusen Bitar’ handlar om att bli krossad, att känna sig ensam och värdelös efter att ha blivit lämnad av en person som man älskar. När man ifrågasätter om de känslor man haft i en relation någonsin varit sanna och äkta. När man tvingas att inse att det inte finns någon framtid tillsammans längre. Det enda man vill är att bli sedd när hjärtat går i ’Tusen Bitar'” berättar NORR.

NORR har stått på scen sedan han var barn och han brinner för att kunna hjälpa andra genom sin musik. Därför valde han bl a redan för några år sedan att spela in musik till förmån för organisationer som antimobbningsorganisationen SpeakUp och ATSUB/Trasdockans dag som arbetar för utsatta barn i Sverige.

Hans sound kännetecknas av en blandning av pop och rock med uttrycksfulla melodier och texter. ”Tusen Bitar” är det första släppet under det nya artistnamnet. NORR har skrivit låten tillsammans med Martin Radoz, Göran Sparrdal och Ari Lehtonen.