Nomi – ”Fire”

Reklam

Mångfacetterade Nomi Bontegard, från Axvall i Skaraborg, har många strängar på sin lyra. Hon är artist, låtskrivare, 3D artist designer och fjärilsuppfödare. Nomi är även game artist i det populära online- och mobilspelet Star Stable som nu expanderar och blir animerad dramaunderhållning. Serien ”Star Stable: Mistfall” är en internationell satsning där rösterna görs av etablerade skådespelare. Manuset är skrivet Emmy-belönade Alice Prodanou från Kanada.

Två unga svenska kvinnor hörs dock i serien – skådespelerskan och YouTube-profilen Matilda Källström gör en av karaktärernas röster, och Nomi som sjunger seriens ledmotiv ”Fire”. Hon är även en av låtskrivarna bakom ledmotivet som i dag släpps som singel.

– ”Fire” är en metafor för hur livet kan växla mellan hopp och förtvivlan, om att våga fortsätta tro på sig själv i de stunder man tvivlar. Allteftersom vi växer upp så ställer världen högre och högre krav på oss, medan allting var så färgglatt och enkelt när man var liten. Låten handlar om vår egen resa, att ta sig igenom alla prövningar som kommer på vägen, säger Nomi.