Nanne Grönvall – ”Hatar älskar”

Reklam

Nanne Grönvall, en av våra mest folkkära artister med en lång och framgångsrik karriär, släpper idag en ny, uppdaterad version av den starka och berörande singeln ”Hatar älskar”

Låten är hennes egen, mycket personliga, historia om uppväxten med alkohol, tablettmissbruk och psykisk ohälsa i sin absoluta närhet. Nanne skrev ”Hatar älskar” när hon var 35 år och den berättar om alla de där känslorna man kan ha när man lever med en nära anhörig i missbruk. Under våren har hon medverkat i både TV, radio och poddar då det blev så tydligt hur många som far illa i samband med pandemin, det väckte hennes vilja att berätta och dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra.

”Det är alltid tungt att gräva upp gamla saker men nu är det dags. Jag vill försöka ge hopp, det går att ta sig ur situationen och det går att få hjälp. säger Nanne och fortsätter ”Det är viktigt att vi även pratar om de inte så glittriga sidorna av livet, om situationer av utsatthet, skuld och skam. Jag vet också av egen erfarenhet att det alltid finns hopp, min mamma var nykter alkoholist de sista 15 åren av sitt liv innan hon gick bort. Det är aldrig för sent. Tillsammans kan vi förändra.”