Nadine Randle & Jan Johansen släpper balladen ”Aldrig för sent för oss”

Reklam

Nadine Randle & Jan Johansen har tillsammans med Jepser Welander och Yvonne Dahlbom skrivit och producerat denna kärleksdoftande superfina ballad.

Jan och Nadine röst har en magisk samklang och är perfekt för lurarna i solstolen på stranden men även för dom stora scenerna.

Jan Johansen, en av våra absolut mest folkkära artister fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1995 med bidraget ”Se på mig”.
 Låten vann tävlingen och slutade på tredje plats i Eurovision Song Contest 1995.

”Se på mig” låg 15 veckor på Svensktoppens förstaplats och i 30 veckor totalt på listan. Debutalbumet Johansen sålde i närmare 160 000 exemplar.

Innan dess och efter studier vid musiklinjen vid Framnäs folkhögskola började Johansen som sångare i coverbandet Off Duty.

Han medverkade även i Melodifestivalen 2001 med ”Ingenmansland”, 2002 med ”Sista andetaget” samt 2003 med ”Let Your Spirit Fly” tillsammans med Pernilla Wahlgren.

Han har dessutom hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad och gjort en mängd gig och släppt nio album. 2020 medverkade Johansen i Melodifestivalen med bidraget ”Miraklernas tid”.

Nadine Randle är född i Storbritannien och har tillbringat halva sitt liv där. Hon har dubbelt medborgarskap och det har alltid präglat hennes musik och sätt att se på saker och ting.

Nadine har medverkat i många olika radio och TV-sammanhang som artist i bl.a TV4 med O Helga natt och Körslaget, SVT Musikhjälpen, tävlat i Eurovison för San Marino med låten ”What’s on your mind” (skriven och producerad av Dotter, Dino Medanhodzic och Robert Lukian), BBC och P4 Nästa.

Hon har samarbetat med artister som French Montana, Chris Kläfford, Lauryn Hill, Gyllene Tider m.fl. och har jobbat med stora producenter som Joy Deb, Palle Hammarlund, Dino Mehdanhozic, Max Martin, Alex Kronlund, Joacim Persson, Niclas Mollinder, Bloodshy & Avant.