Mustasch – ”Destroyer Paranoya”

Reklam

Mustasch har varit aktiva under pandemin. Bandet har regelbundet bjudit fansen på livestreamade spelningar och de har även spelat in ett jubileumsalbum, uppdelad på två skivsläpp. 2021 är det nämligen 20 år sedan Ralf Gyllenhammar och hans mannar skivdebuterade med EP:n ”The True Sound of the New West”. Sedan dess har Mustaschs etablerat sig som ett av Sveriges största rockband, kammat hem två Grammisar och levererat hits som ”Double Nature”, ”Thank You For The Demon”, ”Lawbreaker” och inte minst covern ”Änglahund”.

Mustaschs firar 20 år i hårdrockens tjänst med att släppa två-stegs-raketen ”A Final Warning”. Första delen av albumet släpptes i april och innehöll bland annat singlarna ”Contagious” och ”You Are Killing Me”. Andra delen kommer i december, och i dag presenterar bandet första singeln från plattan. Dessutom är det premiär på bandets höstturné som går av stapeln på Stadshuset i Sundsvall i kväll.

– Hurra för hårdrock! Pestens tid är förbi och ÄNTLIGEN får vi komma ut och spela igen! Och givetvis firar vi turnéstarten med att släppa ny singel och musikvideo samma dag. Låten heter ”Destroyer Paranoya” och är en riktig hårdrock-tsunami! Detta är även vår första spelfilmsvideo, säger Ralf Gyllenhammar.

MUSTASCH – turnédatum 2021/2022*

15/10 Sundsvall, Stadshuset
16/10 Örebro Frimis salonger
13/11 Trollhättan, Träffen Båberg
19/11 Viking Line, Rock At Sea
1/12 Uppsala, Katalin
3/12 Jyväskylä, John Smith Rock Frozen
4/12 Joensuu, Kerubi
5/12 Helsinki, Sysimuschta -21
10/12 Karlstad, Nöjesfabriken
11/12 Falkenberg, Falkhallen
20/1 Göteborg, Pustervik
21/1 Malmö, KB
11/2 Helsingborg, The Tivoli
12/2 Jönköping, Demin and Leather @ Fabriken
26/2 Bollnäs, Nightclub by kitchen
9/4 Stockholm, Slaktkyrkan

*fler datum kommer att tillkomma