Malin Christin – ”Vem e du”

Reklam

I fjol debuterade Malin Christin som artist med låten Salt i såren tillsammans med artistkollegan Myra Granberg. Malin är däremot långt ifrån en nykomling på musikscenen, hon har hunnit arbeta som låtskrivare med både svenska och internationella artister med fokus både inom Europa, USA och Asien. När hon väl började skriva till sig själv hittade hon sitt uttryck i möteslandet mellan modern svensk pop och alternativ R&B.

Resultatet blev debutsingeln Lika barn leka bäst, en låt om att vara olika, men ändå fungera ihop i en kärleksrelation, som släpptes i höstas. Malin Christin fortsätter nu med att släppa sin andra singel – Vem e du.

Malin Christin berättar om låten: Det känns som om vissa bryr sig alldeles för mycket om status och yta, vilka kontakter man har, vad man tjänar etc. Jag kände mig helt enkelt så trött på den grejen och skrev en låt om det tillsammans med Joakim Buddee. Liksom vem är du bakom den fasaden du försöker hålla upp?

Vem e du släpps via Sony Music. Låten är skriven av Malin Christin tillsammans med Joakim Buddee som även står bakom produktionen.