”Make Up Ur Mind” – Browsing Collection stänger en dörr och öppnar en annan

Reklam

De startade bandet i tonåren. I dag är damerna i Browsing Collection ett av Sveriges mest rutinerade liveband. Genom åren har de spelat i svenska småstäder, turnerat i europeiska storstäder och rockat scenerna i bland annat Sydkorea. 2022 deltog bandet i Melodifestivalen med bidraget ”Face in the Crowd” och samma år belönades bandets gitarrist Moa Lenngren med det ärofyllda priset ”Stämskruven”, instiftat av Strängensällskapet, till minne av Robert ”Strängen” Dahlqvist.

Nu släpper Browsing Collection EP:n ”Make Up Ur Mind” – en samling hits från de senaste åren plus det helt nya titelspåret ”Make Up Ur Mind”. Titeln på EP:n avslöjar en del av vad som är på gång. Tanken med skivan är att avsluta en era, och öppna upp för en ny.

– Med ”Make Up Ur Mind” vill vi fira den fullspäckade senaste tiden vi haft, och vill lyfta fram allting vi lärt oss och fått den stora äran att uppleva tillsammans. Denna EP summerar en era i bandets historia men förebådar också en kommande nystart. Varje individuellt spår har en egen berättelse, kopplat till det vi fått vara med om. Med dessa låtar sjunger vi nu adjö till det som varit, och ser nu fram emot nya utmaningar och möjligheter! säger Moa Lenngren.