Lion´s Share – ”Killed By Death”

Reklam

Nu har svenska heavy metal bandet LION’S SHARE gjort sin hyllning till Lemmy and MOTÖRHEAD tillgänglig som streaming och video på femte årsdagen av Lemmys bortgång.

Bandets sångare  Nils Patrik Johansson säger: ”Lemmy är verkligen definitionen av rock ’n’ roll – och även om LION’S SHARE är mer heavy metal än rock ’n’ roll, har MOTÖRHEAD och Lemmy varit en stor inspiration genom åren.”

”Vi har pratat om att ge våra vänner och fans en överraskning, och när jag kom på idén att göra en cover på ” Killed By Death ”var Lars [Chriss, LION’S SHARE gitarrist] direkt med på det och gjorde ett bra arrangemang som inte bara kopierade  originalet, vilket skulle ha varit meningslöst. ”

Chriss tillägger: ”Vi hade nöjet att supporta MOTÖRHEAD, DIO och MANOWAR på” Monsters Of The Millennium ”-turnén, och alla band behandlade oss så extremt bra. Lemmy var en så bra och rolig person att vara med. Jag har många fantastiska minnen från den turnén. Det känns mycket häftigt att ha med svensken Mikkey Dee (MOTÖRHEAD, SCORPIONS), som också gör introduktionen till vår video för låten.  Plus, naturligtvis, inkluderingen av alla de fantastiska bilderna som Lemmy-fans från hela världen skickade in. ”