Kylie Minogue – ”Kylie: Infinite Disco”

Reklam

Den 7 november gör Kylie en spektakulär, global livestreaming med föreställningen ”Kylie: Infinite Disco” – en show som tar med fansen på en resa inuti Kylies fantasi. Tittarna får följa med till en annan dimension i ett parallellt universum; från ensam isolering till ett alternativt samhälle av euforiskt dansgolv och samhörighet. Den visuella världen, som har tagits fram av Kylie och det kreativa teamet på

Studio Moross och Sinclair/Wilkinson, slutar i en framtida tid och plats där vi, med Kylies ord, ”alla kan bli ett igen”.

Föreställningen innehåller flera låtar från Kylies efterlängtade album, ’Disco’, som släpps den 6 november via BMG. Den unika sändningen kommer även innefatta Kylie-klassiker som arrangerats speciellt för det här engångsevenemanget av Kylies mångåriga samarbetspartners Biff Stannard och Steve Anderson.

”Kylie: Infinite Disco” regisseras av Kate Moross och Rob Sinclair. Koreografin skapas av en annan långvarig medarbetare, Ashley Wallen, känd för sitt arbete på The Greatest Showman.

Biljetter till den 50 minuter långa showen släpps onsdagen den 21 oktober kl 10.00.

”Kylie: Infinite Disco” kommer inte att kunna ses i efterhand och enda sättet att se konserten är att köpa biljetter. Streamingen börjar kl 21.00 svensk tid den 7 november.

Mer information om biljetter finns HÄR