”Kan det inte bara vara enkelt” på en ny omfattande landsbygdsturné

Reklam

Efter succéåren på Vallarna och på turné har Lars Classons föreställningar lockat hundra tusentals besökare och nu med solo-föreställningarna. Nypremiär för ”Kan det inte bara vara enkelt” blir det den 18:e februari i Svenljunga och besöker 12 orter runt om i bygden med final söndag den 4:e mars i Grästorp.

Förlänger på publikens begäran!

– Jag fick så otroligt många önskningar från publiken som ville att jag skulle ut igen, så det blev att köra en säsong till på begäran, med alla fina och positiva tillropen är det med glädje jag turnerar igen, säger Lars Classon.

Humorföreställningen ”Kan det inte bara vara enkelt” fick premiär hösten 2022 och spelades i 26 orter runt om i hela landet. Lars Classon blandar allvar med humor och kan det inte bara vara enkelt. Lars har genomgått och återhämtat sig från en mångårig depression och han vet hur svårt det kan vara att ta sig därifrån. Med olika karaktärer illustrerar han situationer som många kanske kan känna igen sig i och själv upplevt i olika sammanhang, ganska vardagligt och ibland kanske ytterst komplicerat

– Att få människor att skratta och med eftertanke är en fantastisk lyckokänsla som upplevs där och då i ett ögonblick av eufori. Att ta sig från storstäderna och möta publiken på landet är en häftig och unik känsla, här träffas man och miljön runt omkring är en underbar upplevelse, det är inte bara storstäderna som lockar, säger Lars Classon.

(intervju med Lars hittar du här)

Turnéplan ”Kan det inte bara vara enkelt” våren 2023:

18/2 Svenljunga Roasjö, Bygdegården

24/2 Kungsbacka Landa, Bygdegården

26/2 Falkenberg, Nya Badhuset

2/3 Falkenberg Vessigebro, Ätrasalen

3/3 Falkenberg Fagered, Bygdegården

4/3 Götene Vättlösa, Bygdegården

10/3 Uppvidinge Fröseke, Folkets hus

12/3 Svenljunga Mjöbäck, Bygdegården

23/3 Hässleholm Vittsjö, Riksteaterförening

25/3 Kungsbacka Särö, Särögården

26/3 Svenljunga Mårdaklev, Valltuna

1/4 Varberg Videberg, Bygdegården

22/4 Svenljunga Örsås, Bygdegården

5/4 Grästorp, Bygdegården