Juliander – ”Who Am I Without You”

Reklam
Juliander är aktuell med singeln ”Who Am I Without You” – en låt, som med personliga texter och vackra melodier berättar en historia om att ifrågasätta sin relation och vem man är utan den andra personen. När man har många inre monologer med sig själv om vad som är rätt val; stanna eller gå? ”Who Am I Without You” är Julianders andra singel från hans kommande debutalbum.
”’Who Am I Without You’ kom från två idéer i samma projekt, det är därför det sker en tydlig tonartsändring i låten – jag kunde inte släppa någon av dem så jag slog ihop dem till en låt. Jag tycker att produktionen och texten fungerar bra tillsammans och ger berättelsen liv.” säger Juliander
Idag skriver, producerar och framför Juliander sin egen musik samt släpper den på eget bolag. Med analoga vintagesyntar och organiska instrument skapar han sitt sound och en atmosfärisk värld.
Juliander slog igenom 2018 när han släppte sin debut-EP ”Afterglow” som har streamats över 35 miljoner gånger. Han har efter det turnerat runt om i världen som förband till Zara Larsson och Alan Walker och uppträtt på några av världens mest populära musikfestivaler som Coachella, Summerburst och SunBurn. Han har vidare haft ett samarbete med den svenska gruppen Tjuvjakt som i maj 2021 släppte låten ”Vaskar mina tårar” där Juliander bidrog som både låtskrivare och sångare. Ni känner även igen hans röst på megahiten ”All Falls Down” med Alan Walker där han är featureartist tillsammans med Noah Cyrus.