Julia Viktoria – färgstark visionär med stora ambitioner – ”I Don’t Wanna Be Forgotten”

Reklam

Julia Viktoria började släppa singlar 2016 men musiken är definitivt inte något nytt för den unga artisten. Trots sina blott 19 år har hon hunnit bygga en gedigen grund att stå på. Dansskola, music camps och olika musikutbildningar har mejslat fram ett driv och en tydlig vision om vart hon är på väg med sitt artisteri. En handfull singlar har också släppts.
Under våren och sommaren släpps tre singlar med Julia Viktoria, varav ”I Don’t Wanna Be Forgotten” är först ut.
Julia Viktoria berättar själv: ”I don’t wanna be forgotten” är så mycket mer än en låt för mig, det är inte bara text och sång. Det handlar om en tung och tuff period, inte bara i mitt liv utan även i mitt ex liv. Det är någonting vi delar tillsammans, ett kapitel ur våra liv. Och det är allt utom sorgligt och tungt för mig nu, även om det var det tidigare. Jag kan se tillbaka på det som någonting vackert vi hade. ”
Under 2019 samarbetade hon med den amerikanske DJ’n Landis, vilket resulterade i låten ”3AM” (Landis featuring Julia Viktoria), som släpptes i november 2019.
DJ-samarbetet gav mersmak. Julia har nyligen spelat in en feature tillsammans med Alexander Popov, en av Rysslands topp-DJ’s, där hon också varit involverad i låtskrivandet. Fler liknande samarbeten är på gång, bl a tillsammans med Imanos & Black Caviar.
Resan har bara börjat.