Josefinto feat. Johar Untz – ”Dinosaur”

Reklam
Hon är komiker, skådespelare, programledare, författare och artist. Han är en välkänd röst i etern, verksam som journalist och programledare. Josefin Johansson och Johar Bendjelloul träffades för första gången när de tävlade i På spåret 2018. En omgång som duon dessutom vann. Nu är de återigen aktuella i det populära tv-programmet och i kväll är det dags för semifinal.
Men Josefin och Johar har även något annat gemensamt, nämligen kärleken till 90-talet och eurotechno. I dag släpper de den gemensamma singeln ”Dinosaur” under artistnamnen Josefinto feat. Johar Untz. Låten är producerad av Robin Rudén.
– Vi känner alla den personen, bakåtsträvande och ”det var bättre förr”- en trög dinosaurie. Men nu när framtiden rusar mot oss måste vi alla va redo för förändring och förening. Och det kan va svårt. Låt därför eurotechno leda dig rätt! Den här sången handlar om att smasha gitarren och ta fram synten. Följ Josefinito och Johar Untz på vägen mot en bättre värld, bpm för bpm! säger Josefinito.
”Dinosaur” är dock inte duons första musiksläpp. Redan 2021 gav de ut ”C U in B3RLIN” som även finns med på Josefinitos fullängdare ”Call of Cutie”. För Johar, som är särskilt förtjust i det tyska språket, var det självklart att rappa på just tyska också denna gång. Med nya singeln vill Josefinito och Johar Untz uppmana till förändring.

– Denna låten går ut till alla dom som känner sig på efterkälken. Vi behöver förändras och vi behöver det nu, låt technon ta dig dit!