Jasmine Kara – “Jag skiter i allt”

Reklam

Idag kommer Jasmine Karas andra släpp på svenska, singeln “Jag skiter i allt” – en låt med driv och glädje tillsammans med en mycket stark text där Jasmines röst får stå i centrum. Även denna gång har hon samarbetat med Albin Lee Meldau och Peter Kvint och de har gemensamt tagit fram hennes alldeles egna retrosound men som ändå känns nutid.

“Jag skiter i allt” handlar om allt vi dagligen matas med; om hur man ska tänka och bete sig för att vara “normal”, hur man bör göra för att stilla sin ångest och hur man hela tiden ska sträva efter ett bättre liv istället för att leva sitt liv som det är.

”Vem pallar bry sig om regler
när man går på knä
Ser sig i spegeln 
och bara ser besvär
Addera mera
ideal som bara tär
Kan man inte få leva
som man är “

“Jag har alltid varit en sökare som letat efter bästa sätten att kunna maxa livet, men det kom till en punkt när jag bara kände att jag kan inte ha koll på precis allt och lägga min energi på allt bara för att man “borde” göra det. Man måste leva här och nu, inte slukas upp av allt sökande och alla ideal om hur ett perfekt liv ska vara. Det är okej att inte bry sig om allt som kommer i ens väg.” säger Jasmine och fortsätter ”Låten kom till oss väldigt snabbt, det var liksom bara röj och kul när vi jammade fram den och viben i den blev det som skapade hela konceptet”.