Jan Johansen – ”The Words I Left Unspoken”

Reklam

Nu kommer Jan Johansens nya singel, en ballad med country/americana-influenser; ”The Words I Left Unspoken”.

Låten är skriven av Mikael Karlsson och hans text, i kombination med Amir Alys fina produktion och Jans röst, skapar en känslosam låt som reflekterar över livet.

”The Words I Left Unspoken” känns så rätt för mig; det är härligt att sjunga på engelska tillsammans med känslan av just country/americana” säger Jan Johansen och fortsätter ”Livet kan vara komplicerat ibland och mycket har hänt de senaste åren vilket gör att jag verkligen kan relatera till texten. Det har också funnits tid för eftertanke, jag gick vilse ett tag men känner nu att jag har hittat hem.”

Jan Johansen har med sina hits ”Se på mig”, ”Mitt hjärta i din hand”, ”Kommer tid kommer vår” och ”Trumslagarens pojke” skapat otaliga musikaliska minnen för den svenska publiken. Han har medverkat i Melodifestivalen med egna låtar fyra gånger och i förra årets tävling hoppade han in och sjöng låten ”Miraklernas tid”. Förutom sina älskade Mello-bidrag har han släppt tio fullängdsalbum, gjort musikaler och varit med på hyllningsturnéer för artister som Abba, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad.