Isaac And The Soul Company ger sig ut på turnén ”Soul, Dance & Party Tour 2022”

Reklam

I vår åker ett av Sveriges absolut bästa liveband, Isaac And The Soul Company, ut på turnén ”Soul, Dance & Party Tour 2022” som startar den 25 mars i Visby och avslutas på Avicii Arena i juni! Det är en både modig och stor satsning av ett band som precis klarat sig igenom en pandemi. De har inget bokningsbolag bakom sig utan står själva för hela sin produktion och kommer under turnén ge sin publik precis det som de vill ha; en otrolig scennärvaro, energi och enorm musikalitet. Soul, dance & party helt enkelt.

Isaac And The Soul Company lever för sina livespelningar och har med sin kombination av klassisk amerikansk soul och explosivt originalmaterial skapat sig en stor och lojal fanbase. Under konserterna tar de med sig publiken in i sin värld; en värld som är fylld av eufori, svett och ös. De ger alltid allt.

Bandet släppte 2020 sitt debutalbum ”Soul Blowout – The Album”, har gjort flera utsålda Sverigeturnéer, medverkat i bl a Lotta på Liseberg, Så ska det låta, Sommarkrysset, Go’kväll, Kristallen & Victoriadagen samt släppt flera singlar.

Isaac And The Soul Company är Isaac Kuritzén (sång), Jesper Naenfeldt (gitarr), Patrik Weiberg (bas), Henrik Liljequist (trummor) och Mattias Lejdal (saxofon).

Turnéplan – ”Soul, Dance & Party Tour 2022”
25 mars: Visby, Ica Maxi Arena
1 april: Vara Konserthus
8 april: Helsingborg, The Tivoli
9 april: Jönköping, Sliver
22 april: Sundsvall, Quality hotel
23 april: Uppsala, Katalin
29 april: Göteborg, Trädgår’n
6 maj: Borlänge, Galaxen
7 maj: Norrköping, Värmekyrkan
13 maj: Karlstad, Nöjesfabriken
14 maj: Örebro, Frimis
20 maj: Lund, Mejeriet
21 maj: Motala, Harrys
4 juni: Stockholm, Avicii Arena
Med reservation för ändringar