Ida Redig – ”Inget stoppar oss nu” (feat. Lasse Holm)

Reklam

Här kommer Ida Redigs personliga och unika version av den mycket älskade dansbandsklassikern ”Inget stoppar oss nu” och som också är ett härligt samarbete med upphovsmannen själv, Lasse Holm.

”Jag älskar att jobba med Lasse. Han är otroligt kreativ och han är en äkta och mycket dedikerad musikälskare – precis som jag. Vi är väldigt lika trots att vi kommer både från olika generationer och olika platser på den svenska musikscenen; han från schlager och dansband och jag från svensk nutida pop. Det är det som gör vårt samarbete så speciellt och roligt. Lasse Holm är en av vår tids största låtskrivare och jag känner mig otroligt stolt över att släppa en av hans största verk tillsammans med the man himself.” säger Ida Redig.

”Inget stoppar oss nu” är, förutom en av vår tids mest omtyckta dansbandslåtar, en av 90-talets största hits och Black Jacks stora genombrottslåt, den är även inspelad med andra artister som t ex Kikki Danielsson och har över 40 miljoner streams tillsammans med mängder av fysisk försäljning.

Idas version har hennes helt egna ID både vad gäller produktion och röst och man hör här glädjen över samarbetet. Det är inte heller första gången Ida tolkar en låt skriven av Lasse, hennes version av ”Godmorgon” har streamats flera miljoner gånger och är flitigt använd både på TikTok och Instagram. De träffades i samband med Diggiloo-turnén 2018, där de på en av konserterna överraskade publiken genom att sjunga just ”Godmorgon” tillsammans.

”’Fångad av en stormvind’ heter ju som bekant en Mellovinnare. Det var vad som hände mig när jag inledde ett samarbete med Ida Redig. Energi, passion och hårt jobb är nyckelorden hon står för!” berättar Lasse Holm.

(här hittar ni en intervju vi gjorde med Ida för ca ett år sen)