Glimra – ”Minnas att glömma bort”

Reklam

Den här gången kommer den gotländska gruppen Glimra med en fartfylld och countrydoftande låt som tillsammans med stämsång blir en blandning av gotländskt och amerikana på svenska. Som guldkant på produktionen får vi njuta av Roger Gustafssons glänsande steelguitar slingor.  Tidigare i år efter en tids uppehåll släppte Glimra singeln Så Småningom som snurrade på radiostationerna runt om i Sverige. Nu är det dags för den nya countrydoftande låten Minnas Att Glömma Bort, en låt som handlar om kärlek och starka möten som man kanske vill glömma bort….  Låten är skriven av Glimras egna Annika Fehling.

”Dom flesta kan nog relatera till att bli tok-kär och ha ett starkt möte, som sedan bara försvinner och blir ett minne”, säger Annelie Roswall.

Minnas Att Glömma Bort är inspelad i Studio Musicano på Gotland tillsammans med producenten Patrik Ohlsson, och mastrad av Linus Larsson.

” Efter denna tuffa corona-tid har vi äntligen fått sjunga tillsammans igen och släpper en låt som vi längtat efter ska komma ut. Nu kör vi. Nu släpper vi loss!” säger Bittis Jakobsson.