”Get Ready For My Close Up” med Stefan Odelberg

Reklam
Stefan Odelbergs ”Get Ready For My Close Up” i regi av Christoffer Bendixen får premiär den 6 oktober på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. 33 föreställningar ska spelas fram till den 19 december 2023. Stefan Odelberg kommer att bjuda publiken på en fartfylld och mer personlig show än någonsin. Det blir med mycket humor, massor av tricks och magi som bjuder på extra allt.
 
 Äntligen är det dags för mig att göra denna unika och intima show med publiken i fokus. Det är en kreativ show där publiken kommer att sitta nära medelpunkten av showen. Att få människor att reagera och överraskas är mitt DNA, detta blir en injektion och det kommer att bli magiskt. Nu längtar vi alla till premiären och att få möta publiken på detta sätt. Säger Stefan Odelberg.
”Get Ready For My Close Up” är en show man på riktigt kan se både en, två eller tre gånger utan att man förstår eller att det blir samma sak. Direkt när du kliver in i Stefan Odelbergs showroom på andra våningen i hotellet så kommer man förstå att detta inte är en show som alla andra.

Med Stefan Odelbergs enastående förmåga att få alla att känna sig som hemma och samtidigt bjuda på förunderlig magi med många skratt på nära håll. Stefan blandar som vanligt sitt hemliga recept och låter oss i publiken vara med om alla möjliga saker som gör att man tänker, ”Hur kan det vara möjligt!?” samtidigt som ens sinnen vill ha mer av det där okända.

– The show works really good for international guests.

Premiär för Stefan Odelbergs ”Get Ready For My Close Up” blir det den 6 oktober och 33 föreställningar spelas fram till den 19 december på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.