Fler artister klara till Lasse Kronérs ”Lasse på Slottet”

Reklam

Lasse Kronér tillsammans med sitt allsångsband, bjuder in till ett helt nytt allsångskoncept på Tjolöholms slott i sommar ”Lasse på slottet”!

– Jag, artisterna och publiken ska överraskas rejält, det finns hemlighetsmakeri i programmet in i det sista, med hemliga gäster och överraskningsmoment. Det blir många kära artistkollegor, allsång, glädje, gemenskap och mycket musik, jag älskar detta, säger Lasse Kronér.

Fler artister är klara för ”Lasse på slottet” och Kronér kan nu avslöja att även Björn Kjellman, Peter Johansson, Solala, David Carbe och Hanna Boqvist, Feline Andersson & Anna Salonen, ansluter sig till en stjärnspäckad allsångssommar på Tjolöholms slott. Sedan tidigare är Tommy Nilsson, Frida Öhrn, LaGaylia Frazier, Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Gunilla Backman, Anders Ekborg, Solid Gospel och Kalle Moraeus klara. Men Lasse avslöjar inte allt här och nu, det ska även överraskas live på scen med fler superhemliga gäster varje allsångskväll

Det blir allsång med massor av musik, glädje och gemenskap. Allsångskvällarna arrangeras på vackra Tjolöholms slott i Kungsbacka, strax utanför Göteborg, under ledning av Lasse Kronér som är en utav Sveriges mest folkkära artister och populäraste programledare.

Kvällarna kommer också att bjuda på hemliga gäster och en hel del namn som Lasse kallar sina guldkorn. Han har med stor omsorg valt ut några av sina egna favoriter, kanske inte lika kända för den stora allmänheten, men som kommer att ta publiken med storm.

En helt ny allsångsscen och ett festivalområde med både foodtrucks, barer och servering kommer att byggas upp i Tjolöholms vackra miljö. Allsångsbesökarna kommer inte att bli besvikna när dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, mat, musik och sång tillsammans kommer att harmonisera kvällen till en helhetsupplevelse.

– Jag vet inte hur många förfrågningar jag har fått genom åren om att vara med på olika allsångsprogram. Jag har alltid avvaktat lite för det har alltid varit i någon annans regi eller efter någon annans manus. Men nu, när jag fick fria händer att göra min egen allsång, så som jag vill ha den, var det inte svårt att tacka ja. Den sista pusselbiten som fick allt att falla på plats var att få spendera sex måndagar i sommar på det helt underbara Tjolöholms slott. Vi kommer att skratta, njuta och framför allt sjunga denna sommar, som dessutom kommer bli den varmaste och vackraste någonsin, i alla fall i Tjolöholm, om jag får bestämma. Och det får jag ju, säger Lasse Kronér. Vi hälsar er varmt välkomna till Tjolöholms slott och till ”Lasse På Slottet”!

”Lasse på Slottet” Allsång på Tjolöholms Slott 2024:

1 juli Tema: Låtar vi alla kan.
Tommy Nilsson
Solid Gospelkör
Solala
+ Hemlig Gäst

8 juli Tema: Mello.
Jessica Andersson
Björn Kjellman
David Carbe & Hanna Boqvist
+ Hemlig gäst

15 Juli Tema: Musikal.
Gunilla Backman
Anders Ekborg
Feline Andersson & Anna Salonen
+ Hemlig gäst

22 juli Tema: Låtar som är odödliga.
Andreas Johnsson
+ Hemlig gäst

29 Juli Tema: Covers
LaGaylia Fraizer
Peter Johansson
+ Hemlig Gäst

5 augusti Tema: Den Svenska Visskatten.
Kalle Moraeus
Frida Öhrn
+ Hemlig Gäst