Fireboy DML – ”Peru” (feat. Ed Sheeran)

Reklam

Den prisbelönta nigerianska artisten Fireboy DML har anlitat 4x GRAMMY-prisbelönta globala superstjärnan Ed Sheeran för att remixa succén ”Peru” via YBNL Nation / EMPIRE. Den nya singeln och videon kommer bara några veckor innan Fireboy ger sig ut på sin första Apollo U.S.-turné någonsin med start i februari.

Introducerad med en rytmisk och midtempo touch av slagverk, ekar Fireboy när han sjunger ”Peru, para.” Han berättar historien om en kvinna som fångar hans själ och fortsätter sedan att fånga hans uppmärksamhet runt om i världen när han reser från Jozi, Miami till San Francisco. Med bilder i regi av Gabriella Kingsley möts Fireboy och Sheeran på en exklusiv lagerfest i London när Sheeran via en trappa kommer in och sjunger, “pour up the bottle I wanna level up. When I’m with you I never get enough. Slow whine, I’m not in a rush” som erbjuder ett subtilt dancehallinfluens till hans signatursång. Genom hela videon matar de två varandras positiva energi för att skapa en osannolik men förtjusande duo.

 

”Det har varit en dröm att veta att Ed Sheeran är ett fan av mitt sound och att få honom att hoppa på en låt som inspirerades av att jag reste världen över”, sa Fireboy DML. ”Det här är inte bara ett spännande ögonblick för mig, utan också för Afrobeats. Jag hoppas att detta är det första av många samarbeten med Ed och andra artister runt om i världen, och jag kan inte vänta på att alla ska njuta av den här låten.”