Cicci Landéns – ”Safe Haven”

Reklam

Cicci Landéns nya singel ”Safe Haven” är en americana-ballad med en text som handlar om längtan efter att finna ett ”lugn i stormen”; en fristad – när allt runt omkring en rasar och går alldeles för snabbt för att man ska hinna med. Ciccis uttrycksfulla röst i kombination med hennes fina text och Amir Alys fantastiska produktion har skapat en vacker, tidlös och känslosam låt.

”’Safe Haven’ är en historia om två älskande som plötsligt befinner sig mitt i stormen och inte hinner hem innan vindarna är över dem. De hittar en övergiven plats som blir som en symbol för deras fristad. Stormen rasar utanför och de håller andan och blundar. Med hopp om att komma ut på andra sidan.” berättar Cicci.

Singeln är skriven av Cicci Landén och producerad av Amir Aly.

Cicci Landén är sångerskan, musikern och låtskrivaren som gör musik i genren Americana – en mix av country, blues och singer/songwriter, med mycket själ – där den röda tråden är melodierna och texterna om livet som ackompanjeras av hennes röst. Hon har släppt två album och flera singlar – mer ny musik kommer under året.