Cassanovas – ”Sanna”

Reklam

Casanovas är ett av Sveriges mest populära dansband i den moderna genren och dessutom ett av de mest streamade på Spotify med över 10 miljoner streams per år. Idag släpper de härliga singeln ”Sanna”, som är första smakprovet från deras kommande album – en snygg och modern dansbandslåt som vi är säkra på att deras fans och många andra kommer älska!

”Sanna” är skriven Pär Soini och David Lindgren Zacharias, som det senaste året har haft stora framgångar med bland annat Clara Klingenström, Darin, Jübel och Måns Måns Zelmerlöw. Bandets sångare, Henrik Sethsson, står för den fina produktionen.

2020 blev, trots pandemin, ett riktigt bra år för Casanovas gällande streaming och succéer på musiksidan. Givetvis har de, precis som andra dansband, i stort sett förlorat alla sina inkomster då de inte kunnat turnera men det gav dem också tid att spela in sitt mest helgjutna album, ”Mota Olle i grind”, hittills – det har streamat över 5 miljoner gånger och har även gett dem en Grammisnominering!
Första singeln från det albumet var titellåten ”Mota Olle i grind (Amanda Lind)” och genom den fick de både en ny publik och även en hel del uppmärksamhet i media. På skivan medverkade ett flertal meriterade låtskrivare som Peter Kvint, David Lindgren Zacharias, Jimmy Jansson, Bobby Ljunggren m fl.