Casanovas – ”Jag sjunger den för dig”

Reklam

Nu släpper Casanovas den fina balladen ”Jag sjunger den för dig”, som är skriven av David Lindgren Zacharias. Bandet passar här också på att bjuda på en bonuslåt i form av deras härliga version av Donnez ”Akta dig för svärmor”.

”Vi gillar verkligen Davids låtar och blev så glada när han skrev den här till oss, vi älskade den första gången vi hörde den och hoppas att vår publik blir lika förtjusta i den som vi är,” säger bandets sångare, Henrik Sethsson

Singeln är hämtad från bandets kommande album som släpps den 13 november och som delvis har spelats in i Budapest tillsammans med producenten Karl-Ola Kjellholm.

”Vi har tagit ett steg till i och med det nya albumet och fått med oss ett gäng otroligt bra låtskrivare som bidragit med ytterligare en dimension till låtarna. Vi längtade efter att få komma till en stor studio för att verkligen kunna fånga livekänslan, och då föreslog Karl-Ola studion i Budapest så vi åkte dit och jobbade hårt i en vecka! Det ska bli så roligt att dela med sig av det nya materialet i november.” berättar Henrik.

Året har minst sagt varit omtumlande för bandet. Covid 19 ställde precis som för alla andra band till det ordentligt för Casanovas som normalt sett har ca 90 spelningar mellan maj till september. I år blev det inget av det. Istället har bandet satsat på att köra ett antal streamade livesändningar. Något som tagits emot riktigt riktigt bra.

”Tittar man på siffrorna så här i efterhand så har vissa av våra sändningar setts ca 100.000 gånger vilket är otroligt kul. Men visst saknar vi att vara ute och lira och vi längtar verkligen efter det,” säger Henrik.